PK Event erbjuder un­derhållning för alla sorts ev­en­emang! Vare det rör sig om barnkalas, femtioårsfest, eller teambuilding för dina anställda, så har vi expertisen som gör det till en oförglömlig upplevelse. Prova att dra snabbt som en cowboy, se två riddare i full rustning försöka kasta varandra ur sadeln med lansar, eller var stuntman för en dag.

 
Soft air gun

Soft air gun är en fortfarande växande hobby i Sverige. En del ser det som en sport, en del som hobby och andra anväder det i rent träningssyfte.

En soft air gun är en replika av ett riktigt vapen, tillverkat i plast, metall och/eller trä och det drivs med batteri, gas, fjäder eller kolsyra. Det finns alltså inget krut eller tändhattar med i dessa vapen vilket vissa tror (ja vi har fått frågor på det). Man kan antingen ha prickskytte med dessa eller spela lag mot varandra. Många vet vad paintboll är, det här skiljer sig inte så mycket från det, bara att det är en gentlemannasport. Kulorna man använder till dessa vapen är 6 mm plast/majsstärkelsekulor, dessa avger ej någon färg när man blir träffad utan man får helt enkelt erkänna att man blev träffad (gentleman..). Detta är nutidens indian och cowboy för vuxna! Men för vissa är det väldigt allvarligt.

Vi strävar efter att dom som kommer till oss och spelar ska ha kul. Alla är välkomna!!

Man behöver heller inte ha någon speciell klädsel, hyr man vapen av oss ingår det en M90 overall. Kommer man med eget vapen så har man offtast införskaffat sig dom kläderna man vill ha.

Att tänka på här är att det är 18 års gräns och att ALLA som visstas inom spelområdet måste bära skyddsglasögon.

Vi har område i Rosersberg där vår speedbollbana finns, där kan vi också servera mat efter önskemål.

Intresserad? Maila eller ring för offert.

 

skärmytslingar skärmytslingar